U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Op 3 juli 2000 ben ik begonnen met mijn  eigen reclameburo in Veenendaal. De naam van mijn bedrijf: Studio Pollie, is ontstaan tijdens mij voetbalcarrière en is tot op heden nog steeds aan mijn bedrijf gekoppeld. Mijn klantenbestand is zeer ruim en variëert van projectontwikkelaars, makelaars tot aan kleine zelfstandige ondernemers. Ik ben vooral gespecialiseerd in het maken / ontwerpen van logo's, brochures en advertenties. Ik werk snel en accuraat en heb geen 9 tot 17 uur mentaliteit.  Eigenlijk kan ik alles wat met reclame te maken heeft wel voor u verzorgen. 


Start u een nieuw bedrijf dan ontwerp ik een logo voor u. Nadat dit accoord bevonden is maak ik een bijpassend visitekaartje, zodat u goed voor de dag komt bij u toekomstige klanten. Ook een flyer om u bedrijf te promoten is geen enkel probleem. En wat dacht u van een mooi ontworpen eigentijdse belettering van uw auto of bedrijfskleding. Ook dat wordt door mij geheel verzorgd, zodat u hier zelf helemaal geen omkijken meer naar heeft.

Zoekt u personeel of wilt u uw bedrijf promoten in de krant om zo snel personeel of potentiële kopers naar uw winkel te krijgen, dan is een advertentie de ideale manier hiervoor! Ik heb goede contacten met zo goed als alle (dag)bladen en kan voor u de scherpste tarieven regelen die u zelf niet voor elkaar kan krijgen.

Indien u een keer geheel vrijblijvend van gedachten wilt wisselen, aarzel dan niet en neem contact met mij op, 0318 - 508 708. De koffie staat voor u klaar!